Årets beste TV-er 2011 DinSide

DinSide har oppsummert teståret 2011 og plukket ut årets beste TV-er.

Årets beste TV og årets LED-TV ble Philips PFL9706

Philips PFL9706 har alt du trenger av funksjoner og finesser ifølge DinSide. De nevner bl.a 3D av høy kvalitet og USB-opptak. Moth Eye-filter, som gir det beste sortnivået de har sett på en TV, samtidig som TV-en ikke avgir uønskede refleksjoner. På dette området mener DinSide at Philips har satt en ny standard.

+ I testen ga de pluss for ny standard når det gjelder sortnivå. Fritt for refleksjoner. Svært godt 3D-bilde, Dual-gaming i fullskjerm med 3D-briller. Langt bedre formatstøtte enn tidligere. USB-opptak og TV-fot som også fungerer som veggfeste.

Trekk for ikke å komme i større versjoner enn 46-tommer. 3D-briller følger ikke med i esken. Nettmulighetene er ikke like elegante og mange som hos konkurrentene. Menyene burde reagert litt kjappere.

Trykk her og følg testvinnerne.no på facebook

Årets beste Plasma ble Panasonic TX-P50VT30

Panasonic VT30 er ikke noen revolusjon sammenlignet med forgjengeren VT20 ifølge DinSide. Den er forbedret på flere punkter og det viktigste er imidlertidig designet og den nye fjernkontrollen, som er med på å øke kvalitetsfølelsen.

DinSide mener valget er enkelt om du tilhører gruppen som foretrekker plasma framfor LED.

+ I testen ga de pluss for en av de beste TV-ene vi har sett hittil. Bedre design enn før, og klasseleder på 3D.

Trekk for litt snau formatstøtte, men siden VT30 støtter de mest brukte formatene ødelegger det ikke helhetsinntrykket. Savner VOD-funksjon.

Kjøp nå: MPX

Årets design-TV ble Samsung UE46D8005

DinSide mener den nesten rammeløse D8005 er årets definitive stilikon i TV-verdenen. De mener den ser ut som om den er flere år nyere enn sine konkurrenter, men Samsungs kant-LED baserte toppmodell har mer enn design å by på.

Selv om bildekvaliteten ikke er helt på høyde med 9706, så er den for de aller fleste mer enn god nok. Samsung er også best i klassen når det gjelder utnyttelse av TV-ens innebygde nettfunksjoner, og har også de lekreste og mest brukervennlige menyene akkurat nå ifølge DinSide.

+ I testen ga de pluss for nydelig design, et meget bra bilde, proppet med funksjoner.

 Trekk for pris samt det burde fulgt med flere 3D-briller på kjøpet.

Kjøp nå: MPX

Årets beste TV-er 2011 DinSide

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.