Klikk.no har sammen med fem småbarnsmødre testet ti ulike stellevesker med hovedvekt på brukervennlighet, design og helhetsinntrykk. De endte opp med to favoritter Ryco Espresso og Storksak Elizabeth, men Ryco Espresso er mye rimeligere i pris og vinner derfor denne testrunden.

+ Ryco Espresso får pluss for å være veldig lett, romslig, flere praktiske oppbevaringsrom, god oversikt, lett å rengjøre for hånd, brukervennlig, god åpning med glidelås i alle rom, god tekstil, bra ekstrautstyr samt pent design. Mye for pengene.

Trekk for litt liten stellematte, mangler hemper til å feste på vogna, flaskevarmeren er sydd fast i veska og holder ikke varmen, glidelåsen er ikke vanntett, det imiterte skinnet gjør at den kan se litt billig ut samt kan ikke vaskes i maskin.

Pris: 499

Testvinnere: Klikk.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.