Lyd & Bilde har testet seks Android 4.0-nettbrett og Asus Transformer Pad Infinity ble best i test.

Testpanelet mener Asus Transformer Pad Infinity er det beste Android-nettbrettet de har testet. De trekker frem superslank design, imponerende ytelse, fremragende kamera og imponerende skjerm.

Testmodellen har wi-fi med 1,6 GHz Nvidia Tegra 3 quadcore-prosessor. Mobil-dock som har fullt tastatur er tilbehør som ikke inngår i denne testen.

Nettbrettet spiller av nærmest alle formater hva angår musikk og film. Best er lyden i følge testpanelet, som har volum og fylde samtidig som den er ren.

+ Pluss for beste Android-skjerm, usedvanlig god lyd, lett og slank design samt lynrask

Trekk for Super IPS+ bruker mye strøm samt pris

Produktside: eee.asus.com

Kjøp nå: MPX

PC World mener nettbrettet fungerer bra både til seriøs jobbing og underholdning. De gir pluss for stilig design, god ytelse, meget god skjerm, tastaturdokkingen samt batteritiden. De gir trekk for ingen 3G.

amobil mener Asus Transformer Pad Infinity er noe av det råeste du får tak i på nettbrettfronten. De gir pluss for svært god skjerm med høy oppløsning. Bra batterilevetid, god programvare, rask, mulig å bygge ut med tastatur, HDMI-utgang, god på spill samt støtter alt tilbehør. Trekk for proprietær ladeløsning samt nettleseren henger av og til.

Best  i test Lyd & Bilde Anbefalt amobil Karakter 6 PC World

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.