DinSide har testet Netgear Powerline AV500 som gir deg nettverk over strømnettet og mener dette er en homeplug som er meget enkel i bruk med stabil forbindelse.

Ifølge testpanelet var boksene fra Netgear akkurat så enkle å sette opp som forventer. Ikke minst var de svært raske til å finne hverandre og etablere nettverksforbindelse.

Ytelsen er ikke like god som et godt trådløst nett under meget gode forhold, men kan måle seg med et som ligger litt under midt på treet

På hver enhet er det tre lysdioder som viser status, og skifter farge og lysmønster. Dioden til venstre lyser grønt når det er strøm i kontakten, blinker grønt når den starter opp eller setter opp sikkerhetskobling.

+ Meget enkel i bruk, praktiske indikatorlys. Stabil forbindelse, men ikke imponerende hastighet. Rask til å opprette kontakt.

Strømnettet er ikke en ideell signalvei, derfor får alle slike løsninger et handikap når det gjelder ytelse.

PC World mener Netgear AV500 er den beste løsningen for nettverk via strømnettet som de har testet, men er fortsatt langt unna de oppgitte hastighetene.

De gir pluss for enkel løsning for å unngå å legge kabler samt god ytelse i henhold til teknologi. Trekk for kan hos en del fungere for dårlig.

Kjøp nå: MPX

Karakter 5 DinSide Karakter 5 PC World Foto: IDG

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.