Zanni Valpolicella

Det går mot varmere tider og hva er ikke bedre enn sene kvelder/grillmat på verandaen med noe godt i glasset. Klikk.no hjelper deg med å velge den beste pappvinen. Zanni Valpolicella kom best ut med 81/100 poeng.

Dette er en saftig rødvin med middels fylde og smak av krydret frukt. Lukter friskt av rips og kirsebær. Har du vanskelig for å velge blant de ulike vinslagene burde du vurdere å velge denne neste gang du tar turen til vinmonopolet.

Denne vinen egner seg godt til både fisk, svinekjøtt og lyst kjøtt.

Innhold: Alkohol 12,50% Sukker: 4,00 g/l Syre: 5,80 g/l

Årgang: 2011 Foto: Øivind Lie

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.