Test av frokostblandinger

Vi er vel alle enig om at frokost er det som starter dagen for de aller fleste av oss. Frokostblanding er en enkel og god frokost spesielt om man har det travelt om morgenen, men er du i tvil om frokostblandingen din er så sunn og næringsrik som pakken tilsier kan DinKost.no hjelpe deg fram til svaret.

Blant de 24 frokostblandingene som var med i testen kåret de First Price Puffet Hvete som testens vinner. Kanskje ikke så overraskende med tanke på at den inneholder minst kalorier, mye proteiner og er et rent fullkornsprodukt uten tilsatt sukker.

Foto: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.