Kraft Philadelphia med sjokolade

Kan du tenke deg  noe som smaker bedre en ferskt brød med sjokoladepålegg og et glass melk til. Vil du gjøre måltidet komplett kan klikk.no hjelpe deg til å velge det beste og sunneste sjokoladepålegget.

I denne testrunden var det Kraft Philadelphia med sjokolade som ble vinneren som det sunneste alternativet til sjokoladepålegg.

Dette er det nyeste medlemmet i sjokoladepåleggfamilien og klarte 44 av 45 mulige poeng. Kraft Philadelphia har det minste kalori og fettinnholdet av de ni som var med i testen. Den inneholder også minst karbohydrater og har det største innholdet av proteiner.

Pålegget koster 32,- kroner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.