TestvinnereneKlikk helse og ShapeUp har testet 14 dunjakker for vinter og vår og tre av disse fikk terningkast seks.

Berghaus Ilam Down JacketBerghaus Ilam Down Jacket er en superlett og teknisk god fjelljakke. Passformen gjør at du kan bevege deg fritt samtidig som den gir deg lunheten du trenger for å holde varmen.

Norrøna Lyngen LightweightNorrøna Lyngen Lightweight down 750 Jacket W har en meget god passform som passer de fleste. Hetten har snøring og skjermer godt for vinden. I tillegg har den en god lengde som gjør at du kan bevege deg fritt uten at bar hud kommer til syne.

Rab Microlight AlpineRab Microlight Alpine Wmn’s gir deg mye jakke for pengene. Dette er en helårsjakke som varmer godt selv om den er tynnere enn de andre jakkene i testen. Alt i alt er dette en dunjakke som både sitter godt på kroppen, har en god lengde og detaljer som er gjennomtenkte. En av de beste tekniske jakkene i testen.

Foto: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.