Bjørn Borg treningsundertøyKlikkHelse og ShapeUp har testet hvilke treningsundertøy du bør velge til treningen. Bjørn Borg sport active top og Bjørn Borg sport mini shorts ble testvinnerene blant de åtte testdeltakerne som kjempet om vinnertittelen.

Treningsundertøyet har en meget god komfort. Både trusen og sportstoppen sitter perfekt på kroppen. Undertøyet er også pustende med mesh på sidene.

Du kan gå med det i flere timer uten at du verken blir klam eller det vil føles ubehagelig å ha på. Kommer i et pent design med kule og unike detaljer som skiller seg ut fra det ellers så kjedelige treningsundertøyet.

Foto: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.