Ella's Kitchen med jordbær og eplerAnette Skarpaas har i oppdrag fra Foreldre.no testet 15 forskjellige fruktmoser til barn. Hun konkluderte med at du med god samvittighet kan gi barnet ditt 13 av 15 fruktmoser. De som troner øverst er blant annet produktene fra Ella og Hipp. Favorittene hos barna ble Ella’s Kitchen  av jordbær og epler og Ella’s Kitchen The Purple One.

Ella’s Kitchen av jordbær og epler inneholder ren frukt og siden det er lite sukker i disse to frukttypene er også sukkernivået lavt.

Ella's Kitchen The Purple OneElla’s Kitchen The Purple One inneholder også bær i tillegg til frukt. Nå som tilgjengeligheten på bær er begrenset er kanskje dette et godt alternativ. Fordelingen av frukt og bær er 53% banan, 29% epler, 12% solbær, 6 % blåbær og resten er konsentrert økologisk sitronsaft.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.