Væske under treningsøkten er noe alle har behov for, spesielt når våren og sommeren nærmer seg. ShapeUp.no har testet 12 ulike drikkebelter, tre av disse fikk beste karakter, men det var drikkebeltet fra Camelbak Arc som ble testvinneren.

Drikkebeltet fra Camelbak Arc sitter lett og godt rundt hoftene selv om du kan fylle flaskene med opptil 6,5 dl væske. Drikkebeltet har endel gode kvaliteter du vil sette pris på under treningsøkten slik som komfort, brukervennlighet og design.

Beltet er tynt og ikke så bredt, noe som gjør at det ikke vil føles klamt å ha på seg. Festet til drikkeflaskene har en smart løsning som gjør det enkelt for deg å vippe flaskene ut og inn av beholderen. Drikkeventilen fungerer også utmerket til sitt bruk. Beltet kan fås i størrelsene S, M og L, men du kan ikke velge mellom fargene.

Pris: 499,-

Kan nevne at Camelbak Delaney og Nathan Trail Mix kom på en god andre og tredjeplass.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.