Den nye toppmodellen til Samsung på hele 65 tommer bør gi en god filmopplevese for de fleste. DinSide og Tek.no har testet SUHD TV-en og mener den setter en ny standard og imponerer på de fleste områder.

Prisen gjenspeiler at dette er et TV der bildekvaliteten er satt i høysetet. DinSide mener dette er det beste TV de har testet hittil og trekker frem 10-bits fargerom, kraftigere lysstyrker og svært godt sortnivå. De trekker for prisen på over 60 000,-.

Tek.no mener toppmodellen til Samsung overgår OLED og har det beste sortnivået de har sett på LCD. De trekker også frem god lyd, kjapp i bruk, godt egnet i opplyste rom samt oppskalering og stilrent design. De gir 10 av 10 mulige.

Du får kjøpt TV hos CDON.COM

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.