Det er ikke så mange år siden airfryeren kom på markedet, men den ble fort en stor favoritt i de tusen hjem. Ikke uten grunn, den lager jo maten for deg, gir deg sunnere retter, skaper mindre søl og man kan fylle den med nesten hva som helst. En bedre kjøkkenhjelper får man vel neppe, men hvem av dem bør man velge for å få det beste resultat på maten?

Tek.no har testet tolv forskjellige airfryere av de litt rimelige utgavene. Testpanelet har sett på hvor godt de ulike airfryerne tilberede ulike typer fisk, pommes frites og grønnsaker i forhold til om de ble sprø utenpå og myke inni. De har også sett på brukervennlighet, display, touchskjerm, lydnivå, rengjøringsmulighetene, varmeinnstillingene og om de ulike modellene hadde en alarmfunksjon eller timer som gir beskjed samt hvor lett man får tatt maten ut av maskinen.

I denne testen var det to modeller som imponerte testpanelet Xiaomi Mi Smart Airfryer som ble testvinneren og Onemoon OA9 som ble anbefalt produkt fordi den har en mye større kapasitet og helt super å bruke hvis man tørker mat ofte.

Xiaomi Mi Smart Airfryer imponerte testpanelet med en helt ekstremt god brukervennlighet. Navigeringshjulet likte testpanelet spesielt godt fordi det fungerte suverent og fordi det så tøft ut. En annen fordel med Xiaomi Mi som testpanelet merket seg var at den gir deg mulighet for å tine og tørke mat ettersom varmenivået kan justeres så langt ned som til 40 grader. Ett stort pluss for at den ikke koster mer enn 800 kr. Xiaomi Mi kan kjøpes hos netonnet.no

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.