Toast er en enkel, men genial oppfinnelse og det smaker i tillegg fantastisk godt. Perfekt hvis man har noen rester til overs i kjøleskapet og et brød som ikke lenger er like ferskt. Dagens marked gir oss utallige valgmuligheter noe som bra, samtidig som det kan det være ganske forvirrende. Man ønsker seg gjerne et bra toastjern så hvilket er egentlig det beste i 2022?

Tek.no har testet ni forskjellige toastjern kun ved å se på hvilket jern som tåler å ha to smørbrød i grillen samtidig. Blant disse ni var det et toastjern som utmerket spesielt på bakgrunn av de gode fordelene dette jernet har. Testpanelet har derfor kåret Sage The Perfect Press til testens vinner. 

Sage The Perfect Press har fått pluss for at den har en relativt stor stekeflate, et godt balansert lokk, har en forholdsvis kort oppvarmingstid, etterlater seg lite smuss og kan enkelt rengjøres samt at den er utstyrt med to stekemodi og en av/på- bryter. Eneste som trekker ned hos testpanelet er jernets modusbryter og pris. Sage The Perfect Press kan kjøpes på www.sageappliances.com

Ønsker man et enklere og rimeligere toastjern er testens andreplass Krups Grcic FDK4 et godt alternativ og et anbefalt produkt av Tek.no. Krups Grcic FDK4 kan kjøpes hos bakerenogkokken.no

FOTO: Produsent

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.