Test av den beste pizzaovnen i 2022

Pizza er virkelig en genial rett fordi du kan lage den akkurat slik du ønsker selv og dermed en rett det er vanskelig å spise seg lei på. I dag finnes det utallige varianter og utvalget er større enn noen gang, men ingenting smaker bedre enn den man får servert på en skikkelig pizzarestaurant. Til det trengs skyhøy temperatur, noen en vanlig ovn ikke har. Heldigvis har det nå kommet pizzaovner på markedet som sørger for dette.

Tek.no har testet 8 ulike pizzaovner vurdert ut i fra kriterier som makstemperatur, varmens jevnhet, bonusfunksjoner, pris, brukervennlighet og ikke minst sluttresultatet på pizzaen.

Den modellen testpanelet kjapt lot seg imponere av og kåret til testen vinner er Ooni Koda 12. De mener dette er pizzaovnen som enklest lager den beste pizzaen hjemme. Ooni Koda er svært brukervennlig, veier lite, lager fantastisk pizza og er rimelig i pris. I tillegg tar det bare 20 minutter før pizzaovnen er varm, den når nesten opp til 500 grader celsius og steinen er enkel å ta ut for rengjøring. Nærmere Italia i Norge kommer man neppe og den kan kjøpes hos netonnet.no.

 

FOTO: Produsent

 

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.