Test av den beste treningsklokken

Det kan for mange være utfordrende å finne motivasjon til trening, spesielt i en hektisk hverdag der sofaen frister mer enn løpeskoene etter endt arbeidsdag. Heldigvis finnes det treningsklokker som både kan motivere å hjelpe deg igjennom treningsøktene.

Tek.no har testet seks prisgunstige trenings- og smartklokker som passer for alle. Testpanelet har testet de ulike klokkene i flere forskjellige sportsmoduser over en seks dagers periode. For å få nøyaktige analyser og et best mulig bilde av klokkenes batteritid har de vært i bruk hele døgnet i de seks dagene. I tillegg til dette har testpanelet har også sett på design og komfort, smartfunksjoner og aktivitetsmåling samt analyse av treningsøkten.

Den som kom best ut og ble kåret til testens vinner var Garmin Forerunner 745. I følge testpanelet gir Garmin deg alt du trenger pluss litt ekstra og det til en rimelig pris. Modellen sitter lett på håndleddet, har brukervennlige menyer, bra skjerm, god søvnanalyse og løpsdynamikk og svært nøyaktig GPS. I tillegg har den Garmin Pay og Garmin Coach/treningsassistent. Garmin får allikevel trekk for at den har noe begrenset batteritid og for at skjermen ved økter over 2-3 timer fryser til. Dersom du ikke har planer om lengre økter enn det kan Gamin Forerunner 745 kjøpes hos bikeshop.no

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.