FujiFilm FinePix F60fd

4558780_836136

Lyd og Bilde har testet FujiFilm FinePix F60fd. De mener dette er et fortreffelig lommekamera som er med på det meste. Kameraet tar bedre bilder i lite lys enn de fleste og er et sikkert valg for alle som vil ha det enklest mulig. I 8 av 10 tilfeller kan man stole på at kameraet lykkes.

FujiFilm FinePix F60fd får pluss for god bildekvalitet og velfungerende automatikk. Rask fokus og oversiktelig betjening samt gunstig pris. Kameraet får trekk for kraftig bildestøy over 800 ISO og delvis synlig fargebrytning.

Pris: 2 200,-

Flere digitalkameraer fra FujiFilm

Karakter 6 Lyd og Bilde

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.