Landlord og Illiadas extra virgin olivenolje

landlord_olivenolje_277129g

Klikk.no har testet extra virgin olivenoljer og Landlord og Illiadas extra virgin ble best i test. Landlord Olivenolje extra virgin har fin balanse mellom frukt og syre. Den er god og fyldig med rene, klare smaker. Fersk med god sødme. Pris: 45,50

Illiadas extra virgin er en god og rund olivenolje med fin balanse mellom frukt og syre. Den har et hint av gress og urter på smak. Pris: 49,90. Begge fikk karakter 6.

Foto: HM-Foto

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

1 thought on “Landlord og Illiadas extra virgin olivenolje

  1. Jeg har et lite tips om en oliven olje, denne kan ikke måles med noen annen oliven olje jeg har smakt. Den er gresk og produseres på Kreta, i byen Sitia. Den heter Sitia extra virgin olive oil, og må bare prøves. Noe som er veldig trist er at den ikke er å få kjøpt i så mange butikker. Heldigvis får jeg kjøpt den på nett siden http://www.sitia.no og på Jacobs på Holtet. Den anbefales sterkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.