Lyd & Bilde har testet seks gaming hodetelefoner og Logitech Wireless Gaming Headset G930 ble best i test.

Testpanelet mener Logitech G930 vil tilfredstille de fleste. G930 kan lades selv under spilling ved bruk av medfølgende kabel noe de mener er et svært smart trekk som forminsker problemene med trådløshet.

De mener hodetelefonene har en fantastisk lydisolasjon og lyden beskrives som imponerende.

Lyden kan konfigureres etter eget ønske ved å benytte det medfølgende programmet. Du kan velge nivået til alle de virtuelle kanalene, samt har stemmeforvregning og mer til. På hodetelefonene finnes volum kontroll, mute knapp, dolby switch og hele 3 egne programmerbare knapper. Ved å benytte disse kan man styre flere program direkte som Winamp, Windows Media Player osv.

Testpanelet konkluderer med at Logitech leverer et briljant headset som er myntet på gamere. G930 er testens dyreste, men kvalitet og muligheter forsvarer prisen.

Trykk her og følg testvinnerne.no på facebook

PC World mener Logitech G930 har god lyd, med et fullt og spennende lydbilde i spill og filmer. Til musikk fungerer det kurant, takket være avanserte innstillingsmuligheter i driverne.

+ De gir pluss for god lyd. God komfort. Tøff design. Programmerbare knapper samt kringlydfunksjon.

Trekk for litt svak batteritid.

De likte trådløsfunksjonen godt, så lenge batteriene var ladet. Både lydkvaliteten og ekstrafunksjonene er gode nok til å forsvare prisen, og vel så det, men mange vil nok likevel klare seg vel så greit med et Logitech G35 eller tilsvarende ifølge PC World.

Kjøp nå: MPX

Best i test Lyd & Bilde Karakter 5 PC World engadget 9/10

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.