Klikk.no testet 12 løpesko beregnet til mengdetrening. Testpanelet har vurdert modellene ut i fra kriterier som støtdemping, stabilitet og løpsfølelse. Testens vinner ble Asics Gel-Nimbus 13, men også Hoka One One Bondi B scoret høyt i testen med en velfortjent 6’er.

Asics Gel-Nimbus 13 er en løpesko som egner seg godt til både rolige og raskere løpeturer. Ifølge testpanelet har den svært god demping jevnt over og er overraskende smidig. Løpeskoen har en normal til smal passform og passer de fleste føtter, men trenger du ekstra støtte er ikke dette skoen for deg.

Vekt 268 g

Pris 1600

Kjøp sko hos: Heppo.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.