Test av solkrem til barn 2012

Grønn Hverdag har på oppdrag fra Foreldre & Barn testet 16 ulike solkremer til barn. Testpanelet klarte ikke å trekke frem en testvinner, men de kan trygt anbefale seks av solkremene som var med i testrunden.

Her er de seks testkandidatene som rullet en femmer på terningen:

Cosmica Kids Sun Spray er ikke like drøy i bruk som en krem, men svært enkel å påføre. Fåes kjøpt på apoteket til den nette sum av 122 kr. Solfaktor 30.

Vichy Capital Soleil Barn Multiposition Spray er lett å påføre og smøre ut. Fåes kjøpt på apoteket til 159 kr. Solfaktor 30.

 La Roche-Posay Anthelios Barn Solspray er enkel å påføre samt smøre ut. Fåes kjøpt på apoteket til 200 kr. Dette er testens dyreste. Solfaktor 50+.

Cosmica Kids Sun Cream er noe vanskeligere å smøre ut enn sprayen med samme merke, men drøy i bruk. Koster 101 kr på apoteket og er en av testens billigste. Solfaktor 20.

Dermica Baby SunCream er seig å påføre, men drøy i bruk. Svanemerket. Fåes kjøpt på apoteket til 87 kr. Solfaktor 30.

Babyline Sollotion er noe seig å smøre ut, men drøy i bruk. Svanemerket. Fåes kjøpt på apoteket til 149 kr. Solfaktor 30.

Alle disse solkremene er fri for parfyme og andre helseskadelige stoffer.

Her er valgmulighetene mange og selv om alle fikk lik karakter, har de allikevel andre ulikheter slik som påføringsevne, konsistens og pris.

Karakter 5 Foreldre & Barn

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.