Har du mye å stryke før 17 mai og trenger et godt strykejern for å få jobben gjort. Klikk.no kan fortelle deg hvilke strykejern som kom best ut blant de 13 deltakerene. Testens vinner ble Siemens ExtremePower edition med eneste sekser på terningen.

Dette jernet stryker like godt på vått som på tørt tøy. Det mest positive er at jernet er utstyrt med en egen dampknapp som gir en jevn og god styring under hele strykeprosessen. Det du skal være litt oppmerksom på er søl under vannpåfylling.

Siemens ExtremePower edition gjør selv den mest utfordrende jobben enklere enn noen gang.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.