Poco Loco Taco dinner kitTaco er en kjent rett for de fleste av oss og kanskje den mange velger å kose seg med i helgen. KlikkMat.no har testet åtte forskjelige typer taco og den som ble best i test var Poco Loco Taco dinner kit.

Poco Loco Taco dinner kit inneholder en pose tacokrydder, en pose tacosaus og tacoskjell. Krydderet er ikke for sterkt, men gir allikevel kjøttdeigen en smakfull tacoopplevelse. Sausen er medium sterk,er passe tykk med finhakkede biter og ser like god ut som den smaker. Skjellene er både sprø og gode på smak.

Etter denne bedømmingen er det kanskje ikke så vanskelig å vite hva fredagens rett blir. Fås kjøpt på Rema til kr 7,20.

Foto: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.