Batterier er noe vi alle trenger til ulike formål, men hvilke batterier er egentlig de beste. Klikk.no har testet 43 forskjellige batterier og blant disse var det faktisk Ikea og Biltema sine batterier som kom best ut i testen. Ofte får vi høre at det dyreste ofte er det beste, men i dette tillfelle er det motsatt.

Både Ikea og Biltema gir deg mye batteri for pengene og har en god brukbarhet. Hos Ikea får du en pakke a 10 stykk til kun kr. 19,90,- mens hos Biltema må du betale 15,- kr. mer for samme pakken. Uansett er dette billig i forhold til mange av de andre batteritypene i testen.

 Foto: Ikea

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.