Test av den beste håndholdte støvsugeren i 2022

En håndholdt støvsuger er et praktisk husholdningsredskap som man enkelt kan dra fram når hybelkaninene og annet smuss melder sin ankomst i hjemmet. Den vil i aller høyeste grad sørge for at den årlige storvasken blir litt mindre krevende dersom man bruker den jevnlig. Det forutsetter at man har eller går til innkjøp av en håndholdt støvsuger som faktisk gjør den jobben den er ment for.

Tek.no har sett på 14 ulike håndholdte støvsugere og testet de ut i fra to viktige kriterier en god støvsuger bør oppfylle, støvsugerens sugekraft og hvor god ergonomi den har. Komforten spiller selvsagt også en stor rolle mener testpanelet. Den modellen som imponerte de mest og som ble testens vinner var Dyson V15 Detect Absolute Extra.

I all hovedsak på grunn av dens enorme sugeevne og det nye munnstykket som er utformet for å fjerne hår. Pluss for at den kommer med laserlys, men designet kunne vært bedre mener testpanelet. I tillegg har Dyson V15 veldig god batteritid og det medfølger flere forskjellige munnstykker og to batterier. Allikevel får den trekk for ergonomien og for at den ikke kommer så godt til under blant annet senger og sofaer. Kan kjøpes hos komplett.no

 

FOTO:Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.