Jabra Elite Active 65t øreplugger for trening

Jabra Elite Active 65t har blitt testet av Tek.no, Dinside.no, Cnet.com og Verge.com og er vurdert til å være klasseledende innen trådløse øreplugger for musikk, samtaler og trening.

Noen av kriteriene som ble sett på er om de sitter godt i ørene, tåler trening i all slags vær, gir god lyd, har bra batteritid og om appen er enkel å bruke.

Modellen kommer i et eget etui av hardplast og kan enkelt få plass i lomma. Det følger med 3 ulike EarGels, slik at du kan få den størrelsen på øreproppen som passer for akkurat ditt øre.

Ørepluggene kommer uten et såkalte vingefeste, men de skal likevel kunne sitte godt gjennom treningen. Noe som trakk ned hos Dinside.no var at de satt såpass godt at det etter hvert kunne føles litt klamt. Ørepluggene skal, ifølge produsenten, tåle både svette og støv.

For å komme i gang, laster du ned appen Jabra Sound+. Deretter kan du velge mellom modus for trening, kontor og pendling, alt etter hva du skal bruke ørepluggene til. Appen har nemlig lydtilpasset de ferdig innstilte modusene til de ulike aktivitetene, men lydbildet kan innstilles etter ditt ønske. For eksempel kan du endre bassen om du ønsker eller velge mellom seks forhåndssatte  lydinnstillinger om du synes det er enklest.

På hver øreplugg finnes det en knapp som regulerer ulike funksjoner. Via selve ørepluggene kan du betjene musikk, anrop, stemmekontroll og hear-through.

Trykker du én gang på høyre øreplugg regulerer du musikken av og på, og trykker du to ganger på samme høyreknapp skrur du av og på lydisoleringen, et såkalt ambient modus.

Du starter og avslutter samtaler ved å trykker én gang på høyre øreplugg. Venstre øreplugg regulerer lyden ved at du trykker enten opp eller ned. Holder du den inne vil den bytte til neste låt om det er musikk du hører på.

Batteritiden er 5 timer på én ladning, men om du lader i det medfølgende etuiet blir batteritiden på hele 15 timer. Ørepluggene bruker micro USB.

Jabra Elite Active 65t kan kjøpes hos netonnet for kr 1990.

 

Sending
User Review
5 (1 vote)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.