Nobø Top panelovn med wifi-styring

Tek.no har testet panelovner med wifi-styring som kan styres via apper ved bruk av smarttelefon eller nettbrett.

Best i test ble Nobø Electro Top ,mye grunnet brukervennlighet.
Kriterier som ble lagt vekt på i denne testen var først og fremst brukervennlighet og responstid.

+ enkel og intuitiv app
+ veldig god bruksanvisning med gode eksempler
+ enkelt å lage ukesprogram
+ enkelt å overstyre temperaturen
+ veldig familievennlig

– må ha egen HUB
– ekstrautstyr for å kunne bruke “åpent vindu”- funksjon

Nobø Hub: styresentral for bruk av Nobø mottakere (her panelovn) styres ved hjelp av smarttelefon og nettbrett.
Nobø Hub og Nobø Energy Control appen er hjertet i Nobøkonseptet. Her setter du soner og justerer temperaturer i ulike rom fra nettbrett eller mobil uansett hvor du befinner deg.

Tek.no trekker spesielt frem brukervennlighet som den beste egenskapen. Nobø appen er enkel for alle medlemmer i familien å bruke. Den laster du gratis ned via Appstore eller Google Play. For de i familien som ikke har appen er Nobøs kontrollpanel enkel å betjene. Appen er svært intuitiv når du skal sette opp f. eks ukesprogram eller soner. Beste bruksanvisning av dem som ble testet. Bruksanvisningen hadde mange gode eksempler for bruk, og disse var lett tilgjengelig i appen. Den best fungerende “global overstyring” funksjonen i testen. Husk at ved “åpent vindu”-funksjon trengs ekstrautstyr. Kun barnesikring på enkelte termostater.

Tek.no nevner at det for enkelte kan virke litt overveldende da pakken inneholder tre ulike termostater, en magnetbryter, en trådløs switch og en Nobø hub.
Nobø appen er enkel og oversiktlig, og det er ingen problem for alle i familien å ha tilgang. En laster bare opp appen og kobler seg til samme hub. Etter det har man tilgang til de samme sonene og ukesystemene som er satt opp.
Ved “global kontroll” kan man ved et enkelt trykk i appen eller på kontrollpanelet ta styringen over samtlige ovner i huset. Du kan fjernstyre eksternt og velge bort om enkelte brukere skal kunne fjernstyre. Her kan du skreddersy til ditt og din families behov.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.