Dyson V6 Fluffy er blitt testet av Trusted Reviews og Expert Reviews til å være klasseledende blant trådløse støvsugere. Egenskaper som blir trukket frem er:

  • kraftfull
  • letthåndterlig
  • lett i vekt
  • god sugeevne

Støvsugere uten ledning kan være vanskelige å manøvrere under reoler, tv benker og lignende da selve motoren ligger plassert langs skaftet. Denne modellen derimot har et langt skaft som kommer til under de fleste steder.

Trusted Reviews mener dette er den beste modellen de har prøvd uavhengig om den har ledning eller ei eller støvsugerpose. Den er den mest allsidige støvsugeren de har testet til bruk i trapper. Kombinasjonen lav vekt, ledningsfri fleksibilitet, sugeevne, variasjoner av munnstykker gjør den til deres favoritt.

  • opp til 20 minutter batteritid
  • hygienisk tømming av støvbeholderen med ett klikk
  • opptil 6 minutter ekstra sugekraft om du trykker på knappen max
  • dokkingstasjon til lading og oppbevaring av ekstrautstyr
  • 2 års garanti

Dyson har en digital V6-motor som bruker pulsteknologi og en neodymium magnet for omdreininger på opptil 110 000 i minuttet. Deres patenterte syklonteknologi tvinger ved hjelp av kraftig sentrifugalkraft støv og smuss inn i beholderen.

Rullestykket er dekket av et mykt klutmateriale med rader av karbonbuster. Den myke delen sørger for å fange opp større partikler mens raden av karbonbuster har statisk ladning som tiltrekker seg finere støvpartikler. Dette munnstykket er beregnet for harde gulv.

Dyson V6 Fluffy har en veggmontert dokkingsstasjon der der du lader støvsugeren når den ikke er i bruk. Her oppbevarer du også tilleggsutstyr.

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.