Dinside.no har testet ut forskjellige stavmiksere og denne gang var det MultiQuick 9 fra Braun som gikk helt til topps.

I denne testen ble de avgjørende punktene hvor lang tid enkelte oppgaver tok og dens brukervennlighet. De testet primært ut visp, miksestav og hakkebolle, selv om denne modellen kommer med mye annet tilbehør. Dinside.no så blant annet på hvor robust modellene var, tilbehøret, brukervennlighet og rengjøring.

+ rask og effektiv
+ håndterer hard mat effektivt
+ bra pris
+ barnesikring

-trenger mer skapplass til alle delene
-litt mer å sette seg inn i

Vinneren er en stavmikser bestående av mange deler. Her får du visp, mikser, hakkebolle, foodprosessor med en bolle på 1,5 L, moser og blandebeger.

Trusted Reviews mener dette er mer en mini food prosessor enn en vanlig kjøkkenblender. De trekker spesielt frem funksjonen ActiveBlade som gjør at den moser svært effektivt. Dette er en funksjon der du trykker knivbladene i en opp og ned bevegelse mens du moser. De gav den fire og en halv stjerne av fem.

Dinside trekker frem stavmikserens effektive prosessorkraft. Farten kontrollerer du ved å trykke på en knapp, og justerer ved å presse enten hardere eller letter. Alt utenom motordelen og lokk kan vaskes i oppvaskmaskinen.

https://www.youtube.com/watch?v=JHdKu1bwbP0
Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.