Kjøkkenmaskinen Ankarsrum Assistent AKM6230

Tek.no har testet ut kjøkkenmaskiner og testvinneren ble svenske Ankarsrum Assistent AKM6230.

+ får unnagjort visping på et blunk da den har to visper
+ takler gjærbakst best med sin kraftige motor
+ har timer-funksjon

-bør lese bruksanvisning da den er litt ulik andre modeller

Tek.no sier de har funnet den beste kjøkkenmaskinen i denne holdbare kjøkkenmaskinen, og at den er overlegen i forhold til både kapasitet og funksjonalitet.
Kjøkkenmaskinen vant også “Best of the Best-Kitchen Innovation of the Year 2018” i kategorien Small Electrical Appliances på Kitchen Innovation Awards 2018.

Tek.no trekker frem kapasiteten denne maskinen har når en skal bake gjærbakst, og den taklet dette best av alle testmaskinene. Den kan klare 5 kilo deig uten problemer. Selve armen der du fester medfølgende utstyr står stille hos denne modellen, og det er selve bollen som snurrer rundt. Selve toppdelen er ikke noe stor, men den har en tynn men dog sterk arm der en fester medfølgende utstyr. Skal du vispe har denne to visper og visper dermed på rekordtid, og uten at en dråpe havnet på kjøkkenbenken hjemme hos testeren. Istedet for eltekrok kommer Ankarsrum Assistent AMK6230 med en større S-formet eltestang. Du kan også bruke en såkalt deigrulle. Deigrullen passet egentlig best til litt mindre og lettere deiger.

Kjøkkenmaskinen kommer med en 7 liters rustfri bolle, deigkrok, deigrulle, deigkniv, mørdeigsvisp, hevelokk, spatel, dobbelvisp med 3,5 liter plastbolle. Den har en motor på 1500 W og kommer med 7 års motorgaranti.
Maskinen har en timer-bryter som du stiller inn på tiden du ønsker motoren skal gå, mellom 1 og 12 minutter.

 

Det finnes ekstrautstyr å få tak i som for eksempel kjøttkvern, pølsehorn, sitruspresse, pastatilbehør, rivesylindere, lokk til bolle, grønnsaksriver/kutter og müslikvern.

Ankarsrum Assistent AMK6230 fås kjøpt hos Bakeren og Kokken, Power.no, Elkjøp Norge, Obs!, KitchenOne.no og Elon.

https://www.youtube.com/watch?v=CRGkyLQhwts
Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.