Den beste hengekøyen for tur og komfort i 2022

Overnattingsturer i hengekøye har de siste årene blitt en stor trend og kanskje spesielt blant de mest ihuga turentusiastene. En hengekøyetur ute i den frie natur høres ganske flott ut og det er det helt sikkert også. Her vil jeg tro at komforten har en del å si for om turen blir bra nok eller helt fantastisk derfor skal vi nå se på hvilken hengekøye som er verdt å ta med seg på tur i 2022.

Tek.no har testet 11 av de mest populære hengekøyene på markedet i dag og det viste seg å være store forskjeller blant testkandidatene. De har tatt utgangspunkt i hengekøyer hvor man kan sove flere netter ute og da har det vært krav til både myggnetting, tarp og komfort.

Testpanelet har kåret Amok Draumr 5.0 til testens klare vinner mye på grunn av sovekomforten som de mener er i en helt annen liga enn resten av testkandidatene. I Amok Draumr ligger du flatt med god utsikt til de rundt deg. Modellen har også masse plass til oppbevaring i køya. Myggnettingen sitter løst og holder god avstand fra selve liggeplassen. Den er også lett å henge opp og kan i tillegg heises som en hengestol. Allikevel gir testpanelet trekk for at den krever noe tilvenning og et oppblåsbart liggeunderlag samt for vekt og at den som komplett pakke er svært dyr. Amok Draumr 5.0 kan kjøpes hos amokequipment.no

 

FOTO: Produsent

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.