Test av den beste og rimeligste foodprosessoren i 2022

Markedet i dag flyter over av ulike duppedingser til kjøkkenet og av og til kan det bli så mye at man har vanskelig for å skille hva som er hva. Det er fort å tenke at en kjøkkenmaskin og en foodprosessor er det samme, men det er det altså ikke. En foodprosessor tar seg av de litt enklere jobbene en kjøkkenmaskin ikke klarer som sauser, ulike dipper og mindre deiger som ikke krever så mye elting. Til større deiger er en kjøkkenmaskin et bedre alternativ. I denne omgang er fokuset rettet mot den beste foodprosessoren som er å finne på markedet i 2022.

Tek.no har i sin test valgt ut seks medium til store modeller under 2000 kr, det vil si at de rommer ca 2 liter. Under testingen har de lagt vekt på brukervennlighet, stødighet, sikkerhet under bruk, støynivå og om det medfølger ekstrautstyr. I tillegg har de sett på maskinenes effektivitet når det kommer til konsistensen på maten samt på deig og dipp.

Den modellen som scoret best ut i fra testpanelets kriterier og hadde mest ekstrautstyr var Point Smart Touch. I følge dommerne er testvinneren en sann glede å bruke. Maten får et godt resultat. I tillegg er sikkerheten og prisen god. Point Smart Touch kan kjøpes hos power.no

 

FOTO: Produsent

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.