Mavic Pro fra DJI ble best i test da Testfakta.se testet ut droner.

+ lett å manøvrere, god presisjonsflygning
+ bra bildekvalitet, stabil videooverføring
+ tar liten plass når du pakker den ned
+ lang flytid

– GPS kan bruke litt tid ved oppstart
– knotete å sette mobilen i fjernkontrollen

Ifølge produsenten skal kamera på dronen ha en oppløsning i stillbilder på 12 megapixel og oppløsning i video på 4k/30, 1080/96. Den har et stabiliserende kamerastativ. Vekten ligger på 743 g. Lovet flygetid blir oppgitt til 27 min. Kameravinkel på 78 grader og rekkevidde på 7 km. Toppfart på 65 km/t.

Ifølge Testfakta.se gir dronen en god flyvefølelse, den holder posisjonen,bra bildekvalitet og stopper for hinder. Dinside.no trekker frem at den er en fryd å fly, den er lett å manøvrere og har god presisjon. Appen har mange funskjoner som gir flyvningen det lille ekstra. Det som trekker ned er litt kluss med antikollisjonen, litt treg oppstart på GPS og vanskeligheter med å feste mobil i fjernkontrollen.

Du kan feste mobiltelefonen din til fjernkontrollen, men dinside.no synes denne prosessen ble noe tungvinn og at adapteren dekket til deler av mobilen som ble brukt under flyvningen. De syntes også batteriet pep mye da den kom på 30 prosent batteritid igjen. Når du fester mobilen til fjernkontrollen får du direktestrømming og den gir deg info som høyde, fart, batteritid og GPS-signal.

Husk reglene for å fly drone i Norge sier at du kun kan fly dronen så du kan se den.

DJI Mavic Pro får du kjøpt hos Kjell & Co

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.