Best i test av store termokopper 2022

En termokopp er kjekt å ha når man er mye på farten. Den egner seg spesielt godt til lengre turer eller når morgenkaffen må drikkes i bilen på vei til jobb så lenge den holder på varmen.

Tek.no har gjennomført en test av hvilken termokopp du bør velge for å holde kaffen varm utover dagen og unngå lekkasje. De har testet ni ulike termokopper som rommer litt mer enn et kaffekrus basert på de viktigste kriteriene man bør forvente seg av en slik kopp. Tek.no har sett på om koppen holder på varmen, om den er tett og hvor god den er å drikke av.

For tredje gang på rad var det en av termokoppene til Thermos som ble testens vinner, denne gang Thermos JMW 0,5 l. I følge testpanelet var denne termokoppen den eneste som holdt på varmen i over 9 timer. I tillegg var koppen behagelig å holde rundt og den hadde en god drikkekomfort. Thermos JMW 0,5 l kan kjøpes hos clasohlson.no

FOTO: Produsent

Sending
User Review
5 (1 vote)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.