Den beste kaffetrakteren i 2022

Vi har tidligere denne uken skrevet om testvinneren innen store termokopper så da passer det bra med en test av den beste kaffetrakteren i 2022. En komfortabel termokopp som holder på varmen og en god smak på kaffen må være en bra start på dagen for de som ikke klarer seg uten.

Tek.no har testet åtte av de mest populære kaffetrakterne på nett og de produsentene selv har satset stort på. Hovedkriteriene som er lagt til grunn for testpanelets vurdering er brukervennlighet, funksjoner, smak og riktig temperatur på bryggingen.

I denne runden var det Wilfa Svart Performance som ble kåret til testens vinner. Wilfa for skryt av testpanelet for at den er rask, har riktig temperatur på bryggingen fra start, meget brukervennlig, vanngjennomstrømmingen er godt kontrollert og byggekvaliteten er høy med både et funksjonelt og moderne design. I tillegg har kaffetrakteren en god kanne som kan tømmes helt, den kan enkelt rengjøres og ikke minst er den plasseringsvennlig og kompakt. Wilfa Svart Performance kan kjøpes hos komplett.no

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
5 (1 vote)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.