Den beste gassgrillen i 2022

Grillsesongen er rett rundt hjørne og har kanskje for mange allerede startet. I den forbindelse har Tekguide.no testet hvilke gassgriller dere bør prøve ut i år. De har valgt å ta utgangspunkt i kvalitetsgriller fra kjente leverandører som Weber, Nordic Season og Char-Broil da det er mange faktorer som spiller inn for å kunne lage grillmat enkelt og godt. Det var flere gassgriller som utmerket seg, men Tekguide.no har kåret Weber Genesis II E410 til denne testens vinner. Grillen kan dere lese mer om og eventuelt kjøpe på maxbo.no

Når det gjelder testens utførelse ble gassgrillene vurdert etter disse spesifikasjonene; grillflate, grillareal, indirekte grilling, sidebrennere og antall gassbrennere.

Kort oppsummert har testvinneren en stor grillflate som gir dere mulighet til å grille til flere personer av gangen. Grillarealet består av en sidebrenner og to hyller samt grillens lokk som bidrar til å holde maten varm lenger. Det er også mulighet for å ha 4 gassbrennere samtidig. Når det kommer til indirekte grilling gir det deg mulighet til å tilberede maten på forskjellige måter ved å slå av en gassbrenner å grille indirekte på grillflaten. Denne funksjonen erstatter også sidebrennerne siden Weber Genesis ll E410 ikke har sidebrennere. Derimot har den fire gassbrennere som sørger for rask oppvarming av grillen, enkel opptenning og jevn temperatur som gir perfekt grillmat. I tillegg har den en termostat som kan justeres og en effekt på 14 000 watt. 

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.