Den beste ryggsekken for dagsturer 2022

Høsten er en særdeles fin årstid for dagsturer i fjell eller skog og mark. Flotte farger i naturen og mye godt man kan plukke av bær og sopp. Til det trengs det en god tursekk som gjør turen til en ekstra fin opplevelse.

Tek.no har testet ni ulike ryggsekker for dagsturer som rommer ca 30 liter ut i fra hvor behagelig sekken sitter på og hvor praktisk den er å pakke. Testpanelet plukket ut en soleklar favoritt blant de ni kandidatene, Osprey Tempest 30 L som også ble testvinneren i denne runden. Til oppmerksomhet er dette damemodellen.

Osprey Tempest får skryt for at den er svært god å ha på ryggen, har komfortable fester til brystbeltet, en justerbar rygg, svært behagelige hoftebelter, flere ekstra fester til andre ting, en rekke lure lommeløsninger samt en vannposeløsning mellom sekkrommet og ryggen. Osprey Tempest 30 L kan du kjøpe hos fjellsport.no

 

FOTO: Produsent

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.