Test av den beste gassbrenneren med slange i 2022

Høsten er en ekstra fin årstid for både dagsturer og overnattingsturer i naturen, men slike utflukter krever gjerne godt og riktig utstyr. En gassbrenner er en av de tingene som kan komme godt med og i den forbindelse har Tek.no testet hvilken gassbrenner man bør satse på i 2022.

For å finne den beste gassbrenneren har testpanelet sett på en rekke kriterier hos testkandidatene som blant annet brukervennlighet, byggekvalitet, stødighet, vekt, hvor høy effekten var på oppkok, hvor mye vind den tåler, pris og hvordan den er pakket inn eller sammen.

Primus Easy Fuel er verken testens billigste, letteste eller den med høyest effekt, men det tryggeste valget å ta med på tur i følge testpanelet, derfor ble den også testens sikre vinner. Mye av grunnen er at den er tillitsvekkende. Den står svært støtt, har innebygget vindskjerming, romslig kokeflate og er utstyrt med en innebygget tenner samt en tykk pakkpose. Primus Easy Fuel får noe trekk for at den er blant den tyngste brenneren i testen og prisen, men alt i alt en solid og god gassbrenner du kan stole på. Den kan kjøpes hos addnature.no

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.